Celebrul Al Bano a acceptat provocarea Ice Bucket!

Fenomenul mondial „Ice Bucket Challenge” a ajuns si la cunoscutul cantaret Al Bano! Artistul ce va concerta impreuna cu Romina Power in toamna la Bucuresti a acceptat bucuros provocarea de a-si turna in cap apa cu gheata.

Fenomenul mondial „Ice Bucket Challenge” a ajuns si la cunoscutul cantaret Al Bano! Artistul ce va concerta impreuna cu Romina Power in toamna la Bucuresti a acceptat bucuros provocarea de a-si turna in cap apa cu gheata. 

     Numeroase celebritati din lumea intreaga, din cele mai diverse (si neasteptate) domenii, s-au alaturat acestei campanii, dand curs provocarilor. Ice Bucket Challenge (Provocarea galetii cu gheata) este o campanie de donatii dedicate ajutorarii celor suferinzi de scleroza laterala amiotrofica (boala Charcot sau boala Lou Gehrig) si constientizarii acestei maladii, de care sufera si Stephen Hawking. La aceasta campanie au aderat o multime de personalitati americane si din intreaga lume, printre care se numara: Bill Gates, Lady Gaga, Oprah Winfrey, Andrea Bocelli, Shakira, Mark Zuckerberg. Participantii sunt provocati sa isi verse pe cap un vas cu apa la temperatura scazuta (amestecata cu gheata). Fenomenul nu a l-a ocolit nici pe celebrul Al Bano, care a raspuns cu umor si curaj provocarii.

     „Multumesc celor care m-au provocat. Sunt fericit sa particip la aceasta strangere de fonduri Ice Bucket si abia astept sa fac acest ritual, care este unul exceptional, cu o apa in care o sa torn gheata! Dar mai bine chem pe cineva sa ma ajute. Vino, ajuta-ma... spune Al Bano cuiva pe care il intreaba: „E gheata adevarata? E falsa? Pot sa amestec? Eu acum, in fata atator... De fapt, stai, trebuie sa fac nominalizarile.” Face nominalizarile. „Deci asta e! Sunt gata pentru acest sacrificiu. Nu pierdeti momentul! Ce fac? Imi scot palaria sau o las? Hai. Sa imi scot oche....” Nu mai apuca sa spuna ochelarii, ca asistentul ii si toarna apa in cap, postarea cu momentul strangand mii de like-uri in numai cateva zile.  

     Filmuletul poate fi vizionat accesand urmatorul link: https://www.facebook.com/video.php?v=357665674380648&set=vb.194057547408129&type=2&theater

     Cel mai iubit cuplu al anilor '80 (Al Bano & Romina Power) va concerta la Sala Palatului pe data de 5 noiembrie, evenimentul purtand numele de „Al Bano featuring a very special guest - Romina Power”. Biletele pentru show-ul din 5 noiembrie 2014 se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro, www.BLT.ro, www.BILET.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro sau www.MYTICKET.ro!

     ~~Concertul „AL BANO featuring a very special guest - ROMINA POWER” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 5 Noiembrie 2014 si este organizat de Project Events.~~

https://www.youtube.com/watch?v=bLFH8bHTpx4&feature=youtu.be

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel