Cel mai tatuat om din lume, Emilio Gonzalez, vine în România

Cel mai tatuat om din lume, Emilio Gonzalez (Venezuela/SUA), piercer şi artist body-modification, va fi prezent la Sibiu, în perioada 1-3 iulie, la cea de-a 8-a ediţie a Transilvania Tattoo Expo, care va avea loc la Redal, potrivit unui comunicat.

'Emilio Gonzalez este cel mai tatuat şi modificat om din lume! Ca meserie este artist body-modification specializat în proceduri precum ascuţit de urechi, bifurcări/despicări de limbi, piercing cu bisturiu, implanturi extreme şi este considerat în general unul din cei mai radicali exponenţi ai acestui curent.

Datorită tatuajelor sale faciale şi a implanturilor foarte provocatoare, Emilio este cel mai uşor de recunoscut şi publicat body-artist din lume', susţin organizatorii.

Pentru cei interesaţi de senzaţii tari, Emilio va veni pregătit pentru sesiuni de body-suspension, practică prin care temerarii pot trăi unul din cele mai vechi ritualuri umane (de origine amerindiană) şi anume străpungerea pielii cu cârlige metalice şi ulterioară ridicare in aer a persoanei cu ajutorul unui sistem de frânghii şi scripeţi pentru a atinge acel punct de suspendare in care greutatea întregului corp stă atârnat de acele cârlige.

La evenimentul de la Sibiu au fost invitaţi 80 de artişti tatuatori din întreaga lume. Vizitatorii pot avea ocazia să se tatueze in cadrul evenimentului. Cei interesaţi sunt rugaţi să contacteze direct artiştii publicaţi pe pagina web: http://www.tattooexpo.ro/tattoo-artists. Preţul biletului pentru acces la eveniment este de 15 lei/zi. Copii sub 7 ani si pensionarii au acces gratuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel