Cel mai scump inel din lume a fost scos la vânzare - Video

4
4

Diamantele au fost dintotdeauna cele mai râvnite și mai invidiate pietre prețioase. Deși se spune că diamantul este cel mai bun prieten al unei femei, casa de bijuterii Shawish, din Elveţia, nu este sigură că primul inel pe care l-au creat în totalitate dintr-o bucată de diamant va fi cumpărat de o reprezentantă a sexului frumos, având în vedere prețul exorbitant la care a fost scos pe piață.

Diamantul şlefuit în inelul realizat de bijutierii casei Shawish, din Elveţia, are 150 de carate, la crearea acestuia fiind folosite lasere, pe lângă metodele tradiţionale de tăiat şi şlefuit. Timpul acordat întregului proces de obținere a primului inel creat dintr-o singură bucată de diamant a fost de un an.

Inelul unicat a fost scos pe piață la preţul de 70 de milioane de dolari, dar nu este exclus ca să se obțină mult mai mult.

Pe lista celor mai scumpe inele figurează inelul de logodnă al cântăreței Beyonce, primit de la Jay-Z, cu diamante de 18 carate, în valoare de cinci milioane de dolari, dar și inelul de 33,16 de carate primit de Elyzabeth Taylor de la Richard Burton, cu ocazia celei de-a doua cereri în căsătorie, care a fost cumpărat de un om de afaceri din Asia pentru suma de 8,8 milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel