Cel mai important artist de Blues și Jazz al României, într-un super concert

Guitar Meeting, eveniment organizat de Asociaţia Culturală Play, vă invită vineri 23 septembrie, ora 20:00 la concertul excepţional GRINGO DE ROMÂNIA, un deliciu acustic susţinut de inegalabilul AG WEINBERGER, Mr. Blues al României La Atrium Cafe (Sibiu). 

De asemenea, sunteți invitați şi sâmbătă, 24 septembrie, la ora 18:00, în Piaţa Mică la o întâlnire a chitariştilor, cei foarte tineri împreună cu cei consacraţi - AG Weinberger, Antract, Semnal M, Oldies Band. 

Deţinătorul celor 7 selecţii pentru nominalizare la Premiile Grammy, cel ce a introdus muzica Blues cântată live în România, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler (2011), AG Weinberger vă propune o sesiune muzicală excepţională, o seară de blues şi jazz în spiritul celor mai cuceritoare piese ce au facut deliciul secolului XX. Considerat de către critici Mr. Blues al României, iar de către B.B. King "un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă", el îşi continuă misiunea sa cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credință pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.

Informaţii şi rezervari bilete la telefon – 0723atrium şi 0269242000.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel