Băiețelul lui Fergie, cel mai fotogenic copil de vedetă

Cântăreța Fergie, de la Black Eyes Peas, împreună cu soțul ei, actorul Josh Duhamel, formează un cuplu reușit și au unul dintre cei mai frumoși copii de la Holywood, pe Axl.

Axl este un micuț incredibil de simpatic, moștenind trăsăturile frumoase de la ambii părinți. Are un an și jumătate, iar mămica lui, find o fashionistă îl îmbracă în cele mai cool outfituri, cele mai multe de inspirație rock, care îl transformă pe cel mic într-un personaj adorat de paparazzi, astfel el devenind unul dintre cei mai stilați copii din showbiz.

Fergie şi Duhamel au stabilit o serie de reguli pentru a se asigura că viaţa familiei, inclusiv în ceea ce îl priveşte pe fiul lor, Axl, nu va fi neglijată având în vedere planurile cântăreţei, între care se numără şi următoarele turnee pe care artista le va susține.
Ei au apelat recent și la o terapie de cuplu, asigurându-se că orice probleme vor avea vor fi discutate și rezolvate.

CITEȘTE ȘI: Emma Watson, pe primul loc în topul cele mai importante femei din lume 

„Eu şi soţul meu am stabilit o regulă de două săptămâni (de a nu petrece mai mult de două săptămâni departe unul de celălalt)”, a explicat artista.
"El va trebui să vină cu Axl în turneu pentru o vreme, iar apoi va avea o pauză. (...) Eu voi sta cu Axl", a completat aceasta.


În urmă cu puțin timp, paparazzi l-au surprins pe pitic, împreună cu Fergie și părinții ei, la o sesiune de joacă, în parc, și nu s-au putut abține. L-au fotografiat din toate unghiurile, conștienți de frumusețea micuțului. Aceșstia au spus că este cel mai fotogenic copil de vedetă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel