Ceartă între Victor Ponta și Dana Grecu. Replici tăioase

Fostul premier Victor Ponta a recunoscut la Antena 3 că s-a întâlnit la masă cu Bogdan Diaconu, Daniel Constantin și Nicolae Bănicioiu. 

Victor Ponta a precizat că este alături de PSD în campania pentru alegerile parlamentare, așa cum a afirmat alături de Liviu Dragnea. După ce i s-a atras atenția că Nicolae Bănicioiu ar trece la PRU doar dacă el i-ar cere, Victor Ponta a precizat: ”Eu nu i-am spus și nici nu o să-i spun, dar eu cred că Nicu Bănicioiu trebuie să rămână cu mine în PSD”. Fostul premier consideră că nu trebuie să justifice mai mult de atât, iar întâlnirea cu cei trei a fost o ”friptură”.

După ce Victor Ponta a spus: ”Eu nu sprijin PRU, eu sprijin PSD”. Dana Grecu a intervenit: ”Suntem copii sau ce facem?”. Victor Ponta i-a răspuns că ”Tratați lucrurile copilărește, dacă merg la restaurant și dumneavoastră intrați și ne salutăm...”. Fostul premier a afirmat că a vrut să intervină pentru ca ”oamenii să înțeleagă adevărul”. Dana Grecu i-a spus, depășind episodul ”friptura”, cu referire la corturile PRU cu Victor Ponta: ”E ca și cum Antena 3 ar flutura un steag cu Victor Ciutacu”. 

Victor Ponta i-a răspuns: ”Îl vedeți și pe Dacian Cioloș la USR și la PNL”, iar Dana Grecu a precizat: ”Dacian Cioloș nu este membru de partid, este un tehnocrat care nu s-a băgat în niciun partid”.

”Relația noastră este una rece, mă bucur foarte mult că este așa”, a conchis Dana Grecu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel