Ceaiul minune care a vindecat bolnavi de ciroză

O rețetă  având în compoziție patru rădăcini a făcut minuni pentru pacienții bolnavi de ficat.

Ceai din patru rădăcini

Cu acest tratament un pacient bolnav de ciroză susţine că s-a vindecat în ultima fază şi a fost complet restabilit în câteva luni. Tot cu această reţetă, o pacientă s-a vindecat de hepatită acută şi psoriazis. Remediul include două componente inedite: rădăcină de dud şi ceai de măceş.

Reţeta

În 3 litri de apă se pun la fiert 3 linguriţe de rădăcină de dud mărunţită şi câte 1 linguriţă din rădăcinile următoarelor plante: măceş, pir şi urzică vie. Se fierb la foc mediu până când mai rămâne 1 litru de apă, după care vasul se îndepărtează de pe foc, se adaugă jumătate de linguriţă de iarbă de rostopască şi se lasă să se răcească, după care se filtrează.

Mod de administrare

Se administrează 1 litru de preparat, pe stomacul gol, pe parcursul unei zile, iar a doua zi se face o nouă porţie – întotdeauna se consumă ceai proaspăt. În cazul ascitei, tratamentul se continuă până când abdomenul ajunge la volumul normal, după care se face o pauză de 2 săptămâni şi apoi se reia, scrie doctorulzilei.ro.

[citeste si]

Pentru a mărunţi rădăcinile de dud şi măceş, se recurge la o lamă cu care se taie aşchii subţiri din rădăcină, ca şi cum ai ascuţi un creion. Din cauza rădăcinii de dud, foarte importantă în ascită, pacientul va urina foarte des, iar la începutul tratamentului urina va fi de culoare roşie.

Pe timpul tratamentului se ţine regim sever, fără carne, grăsimi, alcool, prăjeli, şi se recomandă odihnă la pat în primele 2-3 săptămâni. După vindecare, tratamentul se reia în fiecare an, câte 1-2 luni. 

Consultă medicul înainte de aplica acest tratament şi ai mare grijă dacă eşti alergic la vreunul dintre ingrediente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel