EXCLUSIV  Cea mai mare manipulare despre Mircea Badea - Radu Tudor. Adevărul a ieșit la iveală-VIDEO

"Scandal Mircea Badea - Radu Tudor", "Mircea Badea, în conflict cu Radu Tudor", "Mircea Badea a jignit un coleg" - cam așa sunau titlurile bombastice legate de un 'război' între realizatorii emisiunilor "În gura presei" și "Punctul de întânire" de la Antena 3; de altfel o mare manipulare.

Invitat la interviurile DC News, Radu Tudor a explicat că nu a fost vorba de niciun scandal cu Mircea Badea. A fost doar o invenție care a ajuns în presă.

(w670) Radu Tudor

"Nu este adevărat. Nu ne-am certat deloc. De fapt, a fost o afirmație pe care am făcut-o în direct. Am spus că prea puțină lume luptă pentru a demasca niște abuzuri și niște nereguli într-un comunicat al DNA. I-am zis lui Tolontan: 'tu și Șerban Nicolae sunteți cei care au reacționat în România la acel comunicat, în rest nimeni nu a făcut-o'. Am pus în paranteză efortul făcut de Antena 3 pentru că noi criticăm în fiecare zi tot ce vedem că nu merge la instituțiile care uneori tind să încalce drepturile și libertățile fundamentale. În afară de noi, cei de la Antena 3, au mai fost două persoane. (...) A fost o afirmație subiectivă din partea mea. Pe Mircea l-a deranjat pentru că, în cei zece ani de luptă cu regimul Băsescu și abuzurile lui, într-adevăr, am fost singuri. Din păcate, nici Cătălin Tolotan și nici alte figuri importante din presă, mă refer la cei care arătau ceea ce nu merge, nimeni nu a venit să fie alături de noi. În lupta cu abuzurile regimului Băsescu, familia noastră a fost destul de mică. (...) Nu a fost niciun fel de ceartă. Nu are cum să fie loc de ceartă între noi la Antena 3. Ne vedem zilnic, stăm 10-12 ore împreună, de mai bine de zece ani. Când avem ceva să ne spunem... ne spunem direct și orice fel de nelămurire se încheie în cinci minute", a zis Radu Tudor.

"Problema cu aceste conturi false de pe Facebook m-a îngrijorat. Așa-zisa ceartă dintre mine și Mircea - care nu a existat și nu va exista niciodată - a fost alimentată de un cont fals de Facebook. O persoană a făcut un cont și răspundea în numele lui Mircea și spunea tot felul de prostii despre mine. Unele agenții de presă au preluat afirmații din acel cont fals și au simulat o ceartă între mine și Mircea. El are trei emisiuni pe zi. Între cea de-a doua și a treia emisiune, Mircea se odihnește o oră. Drept pentru care, nu a putut să răspundă la toată vâlvătaia creată de un cont fals. Apoi Mircea a lămurit toate aceste lucruri. Am înțeles că în spatele contului de Facebook este un om din Călărași, din partidul lui Băsescu. Sunt tot felul de oameni care încearcă să stârnească tensiuni între noi", ne-a mai zis jurnalistul de la Antena 3.

[citeste si]

Întrebat dacă l-a sunat pe Mircea Badea imediat ce au început să apară articole în presă, Radu Tudor a zis: "Da, am dialogat. El era în emisiune, eu îmi pregăteam emisiunea. Ne dădeam mesaje. Am lămurit povestea ne-am zis - 'bine, frate, mersi, frate'. În paralel cu dialogul nostru creștea o vâlvătaie falsă creată de un individ de pe Facebook care încerca să simuleze un așa-zis conflict. Dacă vei căuta acum pe Internet, mai găsești relatări despre conflictul dintre Radu Tudor și Mircea Badea, război care nu a existat niciodată".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel