Cea mai iubită echipă de fotbal, pe punctul de a părăsi stadionul pe care joacă

Înființată în 1923, una dintre cele mai iubite echipe de fotbal ale României este pe punctul de a părăsi stadionul pe care joacă de peste 70 de ani.

Într-un comunicat postat pe site-ul clubului, conducerea Rapidului afirmă că problemele sunt legate de costurile chiriei şi degradarea accentuată a arenei.

"Primul vers din tradiţionalul imn al Rapidului, "suntem peste tot acasă", tinde să îşi piardă sensul chiar acasă, acolo unde jucăm, cu unele excepţii, de când a fost construită arena din Giuleşti. Solicitările noastre adresate către Ministerul Transporturilor de a reglementa problemele legate de folosirea stadionului "Giuleşti-Valentin Stănescu" nu au primit niciun răspuns. Costurile exagerate ale chiriei, precum şi degradarea accentuată a stadionului ne determină să căutăm o altă arenă pentru disputarea partidelor considerate pe teren propriu. Regretăm că admirabilii noştri suporteri nu vor mai avea posibilitatea de a conduce echipa spre victorie pe stadionul pe care Rapid a scris istorie decenii de-a rândul", se spune într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

Ministerul Transportului a solicitat, prin vocea lui Vali Ionescu Caciureac, preşedintele CS Rapid, 5.000 de euro pentru fiecare meci ce se va juca pe stadionul "Giuleşti" din sezonul următor. Acum, rapidiştii plătesc 5.500 lei. Cel mai probabil, următoarele partide ale Rapidului se vor disputa la Piatra Neamţ, stadionul fiind trecut şi în caietul de licenţă, scrie prosport.ro.

Citește și: Surpriză în Giuleşti. Rapid riscă să rămână fără imn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel