Ce zicea Turcescu în 2012 când s-a aflat că-i colonel

În 2012, când s-a aflat că este colonel, Robert Turcescu a negat și făcea haz pe acest subiect.

VEZI ȘI: Dana Grecu: Ajutați-mă să nu fac PUȘCĂRIE din cauza voastră!

Victor Ciutacu a comentat acest subiect pe blogul personal și a postat și un video cu Robert Turcescu din anul 2012.

"Mizeria cu autodetonarea demonstrativă, pe blogul ulterior băgat în mentenanță și în direct, a colonelului Turcescu, pigmentată cu misticism și invitații colective la deconspirări, are (și) altceva urât în spate. E, clar, cu va urma. Fiindcă, între altele, canalia aia n-are nici onoare, nici conștiință. Deci n-avea ce să urle-n el. Încă n-am o concluzie a acestui scandal pur securistic. Până ce mă lămuresc ce-i în spate, vă ofer, spre aducere aminte, niște mărgele de înțelepciune ale aceluiași cadru militar. Era momentul când s-a aflat că e colonel, nu și despre acoperire. Zic că eliberarea nu e completă fără un gest spectaculos.", a scris Victor Ciutacu pe blogul personal.

Iată ce spunea Robert Turcescu în 2012 când s-a aflat că este colonel:

Promit să-mi trag un glonț în cap dacă este găsită vreo adeziune de-a mea la PDL. Chestia cu colonelul este iarăși halucinantă. În primul rînd nu am fost informat de o asemenea avansare, la care probabil ar fi trebuit să-mi dau acceptul. O altă problemă e că n-am făcut armata, așa că n-am cum să fiu colonel. Trăim într-o epocă a demenței.

Azi aflu de la Gâdea ca sînt colonel "pe o listă secretă" făcută de fostul ministru Gabriel Oprea. Actualul ministru, Dobrițoiu, zice că nu e secretă lista, ci publică. Și se spulberă în felul acesta și bănuiala că aș avea grad în vreun serviciu secret. Deci că aș fi "acoperit"!

Ei bine, zi tristă pentru domnii colonei acoperiți – pe bune de astă-dată după cum o dovedește tehnica diversionistă însușită de la superiorul lor,
Felix: în cazul meu nu există așa ceva!Așa că, Gâdea, Ciutacu, Badea, Ciuvică și, desigur, Felix, aveți ocazia nesperată de a vă dovedi, măcar o dată-n viață, oameni de onoare: trageți-vă un glonț în cap, nemernicilor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel