Ce spune Victor Ponta despre remaniere. Ce ministru ar fi vizat

 Victor Ponta nu exclude o remaniere în toamnă, după ce la sfărșitul lui  august miniștrii  PSD vor fi evaluaţi de partid. Dar până atunci, premierul, invitat, marți,  la România TV a dat ca certă înlocuirea liberalului Relu Fenechiu dacă vineri instanţa va decide să îl condamne în dosarul Transformatorul.

Premierul Victor  Ponta a admis, marți seara, că există  posbilitatea unei remanieri a Guvernului în toamnă, cu o precizare: "Nu am însă în vedere un ministru anume".

 Despre nemulțumirile față de membrii Guvernului, Ponta spune că acestea sunt la ordinea zilei. Ultimul ministru intrat în vizorul premierului este ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, pentru că a acceptat să dea un interviu televizat răspunzând simpultan întrebărilor a cinci jurnalişti. "Pe Remus Pricopie, pe care l-am felicitat pentru cum a organizat bacalaureatul, l-am certat astăzi că n-am înţeles cum s-a dus aseară să-l ia la bătaie cinci jurnalişti. "Remus, eşti ministru te duci să explici, nu să fii sac de box" ", i-a reproşat Ponta.

 În privinţa evaluării liberalilor, premierul s-a arătat însă rezervat. "E problema lor cum îşi analizează miniştrii. Nu pot eu să intervin. Dacă am o nemulţumire gravă, îl informez pe Crin Antonescu şi îl remaniez dacă e cazul", a spus el la RTV, menţionând, în cazul concret al lui Radu Stroe, criticat public după operaţiunea poliţiştilor la Liceul "Dimitrie Bolintineanu", că îi face reproşurile "în particular" și nu la televizor.

Despre Relu Fenechiu, premierul a ținut să precizeze că dacă vineri acesta va fi condamnat, schimbarea este iminentă. "În mod sigur, dacă Relu Fenechiu va fi condamnat vineri, vom avea un alt ministru. Până acum, Relu Fenechiu a fost unul din miniştrii foarte buni. Din punctul meu de vedere e un ministru bun", consideră premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel