Ce spune VICTOR PONTA despre cooptarea PP-DD la guvernare

Victor Ponta, atacat dur de Vasile Blaga
Victor Ponta, atacat dur de Vasile Blaga

Premierul Victor Ponta a anunțat, luni după-amiază, ce decizie a luat coaliția de guvernare în legătură cu PP-DD, partidul fondat de Dan Diaconescu.

Potrivit premierului, PSD-PC-UNPR va face alianțe cu PP-DD în teritoriu, "pentru că ei mai sunt în Consiliile Județene",  VICTOR PONTA neexcluzând și o eventuală colaborare în Parlament cu partidul lui Dan Diaconescu. 

Întrebat la încheierea ședinței coaliției de guvernare dacă țintește o colaborare cu PP-DD și în Parlament, premierul Ponta a declarat: "Putem face și o alianță la nivel de  Parlament, dacă este vorba de proiecte legislative comune".

De asemenea, întrebat dacă se gândește și la o cooptare la guvernare a celor din PP-DD, eventual secretari de stat, prim-ministrul a explicat: "N-am discutat așa ceva. Am discutat însă de faptul că ei  cu siguranță nu vor să treacă în alianța  pro-Băsescu, alianța Iohannis-Blaga, și atunci e normal să putem să colaborăm și la nivel parlamentar și la nivel local. Nu știu în câte județe, dar știu că ei se apucă de schimbat toate majoritățile PNL-PDL și o să vedem în funcție de cum se derulează lucrurile în continuare". 

Citește și Alianță PSD-PPDD în teritoriu. Discuții Ponta-Dragnea-Diaconescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel