EXCLUSIV  Ce spune Lucian Isar despre intrarea sa în politică

Foto: Romania TV. Lucian Isar - Alina Gorghiu
Foto: Romania TV. Lucian Isar - Alina Gorghiu

Lucian Isar a fost prezent în cursul acestei zile la DCNews LIVE. Acesta a oferit un răspuns cert întrebării dacă se va înscrie în vreun partid politic.

Întrebat dacă are intenția de a adera la un partid politic, economistul Lucian Isar a spus că ”nu, rămân în afară. Nu sunt membru de partid și rămân așa.”

El consideră că ”experiența tehnocraților” are o ”conotație destul de stranie în acest moment” adăugând că ”de când a fost numit guvernul tehnocrat, la o emisiune de televiziune, eu am spart universul de capital uman în trei. Și anume: sunt tehnocrați de stânga. Adică afiliații PSD-ului sau neafiliați, sunt oameni care au concepte de stânga. Așa sunt ei formatați. Sunt și tehnocrați de dreapta. Fie că sunt membri PNL sau nu sunt membri PNL, gândirea lor de a se exprima sau cum văd ei lumea și viața este de dreapta. Cele două bazine sunt fenomenal de mari. Sunt foarte mulți tehnocrați care sunt de stânga sau de dreapta. Acest guvern tehnocrat a fost selectat dintr-un pol de talente care nu aparține celor două bazine mari”, a afirmat Lucian Isar la DCNews LIVE.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel