Ce spune Iohannis despre refacerea USL

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a vorbit, miercuri, despre o eventuală refacere a Uniunii Social Liberale. "USL nu mai există, nu merge mai departe şi nu se va reface", iar liberalii nu vor accepta o invitaţie de revenire la guvernare, deoarece USL "s-a rupt din cauza unei incompatibilităţi între PNL şi PSD", a spus primarul Sibiului.

"Dacă se mai poate reface USL, răspunsul este unul extrem de simplu: nu se mai poate. Nu se poate în nicio variantă, pentru că USL s-a rupt din cauza unei incompatibilităţi între PNL şi PSD, la care, din păcate, s-a ajuns după foarte scurt timp. Foştii noştri parteneri speculează în continuare că multă lume a votat USL şi şi-ar fi dorit să meargă un pic mai departe folosind în campanie într-un mod aproape perfid acest slogan «USL trăieşte, USL merge mai departe». USL nu mai există, nu merge mai departe şi nu se va reface", a spus Klaus Iohannis, la Alba-Iulia, citat de Mediafax.

Citește și: Iohannis dezvăluie când va prelua șefia PNL

Întrebat cum comentează declaraţiile premierului Victor Ponta, care a anunțat că după 25 mai va face invitaţia PNL să revină la guvernare şi să refacă USL, Klaus Iohannis a spus că nu se poate face o invitaţie de revenire la guvernare, deoarece USL este ceva de domeniul trecutului.

"Nu se poate face o invitaţie de revenire la guvernare. USL este ceva de domeniul trecutului. Toate aceste poveşti care se vehiculează în campanie pentru a induce pe unii alegători în eroare nu au niciun fel de suport", a continuat prim-vicepreşedintele PNL.

Vezi și: Scandal între reprezentanți PSD-PNL: ”Ești un penibil total! Senator al României penibil” vs ”Declarații mici”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel