Urmărește emisiunea live


Ce spune Blaga despre postarea lui Ponta de pe Facebook

Vasile Blaga
Vasile Blaga

Președintele PDL, Vasile Blaga, a comentat vineri postarea de pe Facebook a premierului Victor Ponta, în care acesta a scris că în noiembrie, după câştigarea "ultimei bătălii", vrea să lase locul în politică celor mai tineri.

Vasile Blaga a fost întrebat ce părere are despre postarea premierului Victor Ponta: "Domnul Ponta - nu ştiu câtă bază poţi să pui pe declaraţiile lui, că omul ăsta minte cum respiră", a răspuns liderul PDL.

Democrat-liberalul a precizat că oricum Victor Ponta va renunţa la viaţa politică din toamnă, pentru că va pierde alegerile prezidenţiale.

"Ne apucă plânsul când auzim că vrea să se lase de politică la finele acestui an. Oricum se va lăsa, pentru că, pe de-o parte, îl presează ai lui să candideze şi ştie precis că va pierde alegerile, care vor fi câştigate de un om al Dreptei. El ştie că-i va fi foarte greu, imposibil să câştige Preşedinţia şi exact cum a procedat el cu liberalii, pe care i-a aruncat ca pe o măsea stricată când nu a mai avut nevoie de ei, tot aşa vor proceda şi ai lui cu el", a mai spus Vasile Blaga, citat de Mediafax.

Adevăratul mesaj al lui Ponta

Liderul democrat-liberal a susţinut că adevăratul mesaj al premierului transmite "lipsa totală de respect pentru instituţiile statului şi independenţa justiţiei".

"Ceea ce este cu adevărat deranjant este altceva, adevăratul mesaj pe care-l transmite: lipsa totală de respect pentru instituţiile statului şi independenţa justiţiei. Îl doare că, de zece ani, s-au făcut paşi importanţi în această direcţie", a continuat președintele PDL.

Vezi și: Ponta a anunțat când se RETRAGE din politică. Ce spune Bogdan Chirieac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel