Urmărește emisiunea live


Ce promite ministrul de finanțe pentru 2016

Nicio taxă nu se va modifica şi nu se va introduce în 2016. Codul Fiscal nu se mai schimbă, a declarat ferm, pentru Capital, ministrul de Finanţe, Anca Paliu Dragu.

Nicio taxă nu se va modifica şi nu se va introduce în 2016. Codul fiscal nu se schimbă, a afirmat într-un interviu ministrul de Finanţe, Anca Paliu Dragu.

Investiţiile vor fi prioritizate de o direcţie nouă din Ministerul Finanţelor care va decide care proiect mai primeşte bani şi care nu, în funcţie de necesitate. Doar ministerele campioane la investiţii primesc bani mai mulţi în 2016, codaşii clasamentului vor fi penalizaţi la bani, a mai spus ministrul potrivit Capital.

Bugetul pentru anul viitor prevede venituri de 231 miliarde lei, cheltuieli de 252 miliarde lei, cheltuieli de personal 57 miliarde lei şi asistenţă socială 79 miliarde lei.

De asemenea, Sănătatea, Educaţia şi Apărarea primesc bani mai mulţi în 2016. Peste 2.000 de şcoli vor fi reabilitate şi modernizate cu 1 miliard de euro mai promite Ministerul de Finanţe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel