Urmărește emisiunea live


Ce nuanțe de ruj și de fard se poartă toamna asta

Rujurile și fardurile sunt de nelipsit din ”arsenalul” orcărei femei, atât pentru cele care se machează mult cât și pentru femeile care se machiază mai puțin.

Buzele în nuanțe tari, gene care ies în evidență, farduri de pleoape în culorile toamnei sau cele care aduc încă aminte de vară, look natural sau sclipitor, sunt doar câteva dintre tendințele finalului de 2016.

Andreea Has, make-up artist ne oferă câteva sfaturi interesante despre tendințele acestui sezon, scrie doctorulzilei.ro.

Roșu și negru. Nuanțe puternice pentru buzele tale

De la roșu clasic și provocator, la nuanțe de vișiniu, aplicate uniform sau în degradeuri și până la tonuri de mov prună și cele apropiate de negru, paleta cromatică a rujurilor la modă în aceste luni ne îndeamnă să îndrăznim. Pentru un look plin de stil și rafinament, lasă-ți rujul în nuanțe intense să fie singurul element de makeup care atrage atenția și păstrează-ți machiajul ochilor și al feței cât mai natural.

Eyelinerul negru

Negrul ne scoate mereu din încurcătură când vine vorba de make-up sau vestimentație, așa că, nici sezonul acesta nu renunțăm la el. 

Umbre de fard în culorile toamnei

În acest sezon, machiajul smocky eyes nu mai are tușe de gri, ci de maro, în felul acesta asortându-se perfect cu nuanțele din natură ale toamnei. Pentru a avea un aspect plin de rafinament și care să transmită atenția la tendințele acestui sezon, completează-ți trusă de make-up cu farduri în nuanțele frunzelor uscate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel