Ce lansează McDonalds în săptămâna românească

McDonald's România a ales pentru consumatorii săi rețete delicioase din bucătăria locală și a pregătit noi produse cu gust românesc: chifteluțe, cașcaval pane și mini papanași cu înghețată.

Produsele lansate sunt parte din campania Săptămâni Românești și pot fi comandate doar în restaurantele McDonald's din România în perioada 22 aprilie - 22 mai 2014. Oferta este completată de sandvișul cu porc și sos de hrean, produs permanent în portofoliul lanțului de restaurante.

„Consumatorii noștri sunt cei care ne inspiră să fim îndrăzneți. Pentru ei ne dorim să fim relevanți, creativi și vrem să ne asigurăm că au parte de un meniu variat în care celor mai cunoscute produse McDonald's le sunt alăturate produse reprezentative local. Așa am ales unele dintre cele mai cunoscute rețete pregătite în orice casă din România.", declară Daniel Boaje, Director General McDonald's România.

VEZI ȘI: McDonald's te provoacă să câștigi premii de 130.000 de lei

Noile rețete McDonald's îmbină perfect gastronomia românească cu atenția companiei McDonald's pentru cele mai bune ingrediente. Astfel, chifteluțele conțin carne de porc, condimentată cu ceapă, usturoi, verdețuri și sare, iar mini papanașii sunt preparați cu brânză dulce, vanilie, zahăr și înghețată.

Acum, consumatorii pot regăsi gustul autentic românesc în fiecare restaurant McDonald's din țară. Produsele sunt disponibile atât în varianta meniu, cât și separat în perioada 22 aprilie – 22 mai.

Toate ingredientele McDonald's sunt furnizate de un grup de parteneri cu tradiție care îndeplinesc standarde de înaltă calitate şi siguranţă alimentară. Carnea de porc este furnizată de OSI Group Germania, cașcalul pane și mini papanașii provin de la furnizorul nostru Panotej din Ungaria, iar laptele folosit în pregătirea cupelor de înghețată este furnizat de Meggle AG şi Berglandmilch Egen (Austria).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel