Horoscopul lui Victor Ponta în ziua când își anunță candidatura la prezidențiale

Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta își va anunța candidatura la prezidențiale marți, 29 iulie, la Craiova.

Astrele i-au rezervat o zi destul de dificilă lui Victor Ponta, premierul fiind născut sub semnul zodiacal Fecioară.

"Sunteți iritat și nu reușiți să vă stăpâniți nervozitatea din cauza unei vești neplăcute pe care o primiți de la persoana iubită. Riscați să provocați dispute verbale cu cei din jur. Temperați-vă atitudinea agresivă față de prieteni și familie! În caz contrar, veți avea de pierdut", este horoscopul de marți, 29 iulie, pentru zodia Fecioară, scrie Vocea Transilvaniei.

"Probabil că a avea încredere necondiționată în oricine, astăzi, nu este de bun augur. A-ți face planuri de viitor fără a te baza pe ceva concret, iar nu este o soluție plauzibilă. Te simți vulnerabil, se pare, iar stările oscilante și toanele de moment nu îți lipsesc. Nu este o zi în care să iei lucrurile prea în serios", mai arată și site-ul Incomemagazine.ro.

Nici horoscopul postat de România TV nu vine cu vești mai bune: "Doar indiferența te-ar putea scăpa azi de o situație neplăcută pe care ai putea-o considera generatoare de haos. Nu te băga așadar în nicio acțiune cu factor de risc oricât de mic, pentru că nu ești pregătit să faci față unei surprize care ar putea strica și mai rău. Cu cât rămâi mai rece la tot ce se petrece în jur, cu atât șansele de a nu fi atins de efecte negative crește, dar e greu de crezut că vei putea sta deoparte fără să te implici cât de cât, de parcă pericolul te-ar atrage ca un magnet".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel