Ce despăgubire cere soția polițistului ucis de afaceristul turc

Soţia poliţistului Gheorghe Ionescu, care a decedat în 21 august, îi cere daune de un milion de euro omului de afaceri turc Abdullah Atas,  care este acuzat că, băut fiind, a intrat cu maşina în ofiţerul de la Brigada Rutieră.

Soţia poliţistului Gheorghe Ionescu s-a prezentat, vineri, în faţa procurorilor Parchetului Tribunalului Bucureşti, care îl cercetează pe omul de afaceri turc Abdullah Atas pentru omor calificat.

Potrivit unor surse judiciare, soţia ofiţerului a anunţat că se constituie parte civilă în dosar şi îi cere omului de afaceri turc despăgubiri de un milion de euro, scrie Antena 3.

Poliţistul de la Rutieră care a fost lovit intenţionat cu maşina de afaceristul turc a murit la spital, pe 21 august. Bărbatul a intrat în stop cardiac şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Citește și: Polițistul ucis de șoferul turc, condus pe ultimul drum - Video

Accidentul in urma caruia politistul Gheorghe Ionescu a murit s-a produs pe 2 august, in jurul orei 03.30, in zona intersectiei strazii Nicolae Caramfil cu Soseaua Pipera din Capitala, unde acesta se afla impreuna cu alti agenti de la Brigada Rutiera, pentru un control in trafic. Politistul i-a facut semn lui Abdullah Atas sa opreasca masina pe care o conducea, omul de afaceri turc a incetinit, dar cand a ajuns in dreptul lui Gheorghe Ionescu a accelerat si l-a lovit. Gheorghe Ionescu a fost tarat pe capota pe o distanta aproximativ 350 de metri, apoi a fost aruncat pe sosea la circa zece metri distanta. Anchetatorii au stabilit ca soferul avea o alcoolemie de 1,65 la mie si mergea cu o viteza de 180 - 200 de kilometri la ora.

In urma accidentului, subinspectorul Gheorghe Ionescu a suferit multiple traumatisme si a fost internat in stare grava la Spitalul Floreasca, unde a fost operat de mai multe ori.

Dupa aproape trei saptamani de spitalizare, pe 21 august, politistul a decedat. Ofiterul de politie a fost inmormantat duminica, cu onoruri militare, in prezenta a aproape o mie de persoane, printre care sute de politisti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel