Urmărește emisiunea live


Ce decizie a luat CNA cu privire la Antena 1

cna-dcnews_309x206
cna-dcnews_309x206

Consiliul Național al Audiovizualului a luat, miercuri, decizia de a prelungi cu până la nouă ani licențele Antena 1 București și a stațiilor locale din Miercurea Ciuc, Sinaia, Tg. Mureș și Sf. Gheorghe.


Deciziile de prelungire votate astăzi de membrii CNA sunt valabile până la momentul în care România va trece la televiziunea digitală.

Principalele discuții purtate de membrii CNA cu reprezentanții Antena TV Group s-au centrat pe problemele ridicate de emisiunile tabloid Acces Direct și Un show păcătos, scrie Pagina de Media.

Isabella Carmu, Channel Manager al postului Antena 1, a justificat "calitatea" programului Acces Direct prin necesitatea de a răspunde "și unei curiozități umane a telespectatorului de la acea oră".

VEZI ȘI: O televiziune s-ar putea închide

Dintre toate cele cinci solicitări ale Antena TV Group, singura prelungire de licență care a fost votată în unanimitate a fost cea de la Sf. Gheorghe, stație care are și program local.

Restul solicitărilor de prelungire au fost votate de Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Cristina Trepcea, Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea.

Valentin Jucan a fost singurul membru CNA care a votat împotriva prelungirii de licența a posturilor Antena 1 din București, Miercurea Ciuc, Sinaia și Tg. Mureș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel