Ce avere are Mihai Sturzu

mihai-sturzu dc
mihai-sturzu dc

Fondatorul trupei Hi-Q, Mihai Sturzu, candidat USL din partea PSD într-un colegiu de deputat din Bucureşti, are două apartamente, în Capitală şi în Braşov, precum şi trei terenuri agricole, printre care o fâneaţă de 14.000 de metri pătraţi, el având însă şi o datorie de 100.000 de franci elveţieni.

Potrivit declaraţiei de avere depuse la BEM, Sturzu are trei terenuri agricole - unul în Braşov (fâneaţă, 14.200 de metri pătraţi) şi două în Giurgiu (3.241 de metri pătraţi), ambele obţinute prin cumpărare, scrie Mediafax.

El deţine un apartament în Braşov, de 51 de metri pătraţi, cumpărat în 2012, şi are, în coproprietate cu Ioana Sturzu, un apartament în Bucureşti, de 40 de metri pătraţi, cumpărat în 2004.

Sturzu a acordat, în nume personal, două împrumuturi unor persoane fizice, unul în valoare de 14.000 de dolari, iar celălalt în valoare de 5.000 de Euro.

El are şi o datorie de 100.000 de franci elveţieni la Volksbank, reprezentând un credit contractat în 2007, care are scadenţa în 2032.

Sturzu a obţinut în ultimul an fiscal 30.993 de lei reprezentând drepturi conexe de la CREDIDAM, 439 de lei reprezentând drepturi de autor de la UCMR-ADA şi 700 de lei reprezentând drepturi conexe de la TVR.

El este asociat la SC Rock Communication SRL şi asociat/administrator la SC Rimos Group SRL, societate aflată în curs de radiere. Sturzu este membru al Asociaţiei cântăreţilor forbalişti din România şi al Aeroclub România.

Sturzu este purtător de cuvânt al TSD, preşedinte al Asociaţiei Asist, vicepreşedinte al Asociaţiei Help România şi al Asociaţiei Acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel