Ce a vorbit Ponta cu pilotul în F-16

Pilotul american Dustin "Yoggi" Brown, cel care a pilotat avionul F-16 cu care a zburat joi premierul Victor Ponta, a povestit că șeful Executivului "a vorbit tot timpul" zborului. Când pilotul l-a întrebat dacă se simte bine, primul-ministru i-a răspuns: "Yoggi, mă simt minunat, aş vrea această slujbă".

Dustin "Yoggi" Brown a fost întrebat, la finalul exerciţiului Dacian Viper 2014, cum s-a comportat Victor Ponta în timpul zborului.

Vezi și: Victor Ponta, la manșa unui F16 la Câmpia Turzii. Ce spune Radu Tudor

"Am zburat o oră, la altitudine mare, am depăşit viteza sunetului şi am coborât poate la 1.000 de kilometri pe oră, un nivel redus. Am zburat în formaţie cu nişte MIG-uri 21 Lancer şi cu nişte F-16. Premierul a vorbit tot timpul, am avut o conversaţie minunată. Am vorbit despre faptul că am un fiu de şase săptămâni şi a fost foarte entuziasmat despre acest lucru. Am discutat despre diferenţele dintre a zbura şi a conduce o maşină de curse, despre baschet, pentru că şi preşedintele Obama este fan al acestui sport", a răspuns pilotul, citat de Mediafax.

El a mai relatat că în timpul zborului l-a întrebat pe primul-ministru dacă se simte bine pe locul din spate, iar acesta i-a răspuns: "Yoggi, mă simt minunat, aş vrea această slujbă".

Citește și: Adelin Petrișor: Ponta nu putea fi copilot pe F-16

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel