Cazurile Burnei și Colectiv. Un academician face praf acuzațiile

Rectorul UMF ''Carol Davila" din București, prof. dr. Ioanel Sinescu demontează acuzațiile în cazul medicului Burnei dar și în cazul victimelor din clubul Colectiv. 

Medicul Ioanel Sinescu, unul dintre cei mai buni chirurgi renali din România este de părere că acuzele asupra medicului Burnei reprezintă unul dintre cele mai răsunătoare cazuri de descreditare. Sinescu spune că medicul Burnei este unul dintre ce mai buni specialiști ai României, și că dintre toate acuzațiile nu a mai rămas aproape nimic în picioare, conform unui interviu acordat evz.ro. 

"Ce a mai rămas în picioare dintre acuzațiile care i s-au adus? Să spunem că a primit niște bani de la niște părinți ai unor copii pe care i-a operat, dar nu știm nici asta... Când l-am văzut, în 11 decembrie, în catușe și dus la spital cu poliția după el... nu m-am simțit bine. S-a spus că ar fi cumpărat șuruburi de la Obor și le-a pus în operație fix în oase... Știam că nu poate fi adevărat, este ceva exagerat," se arată în interviul acordat sursei citate. 

Totodată, medicul Ioanel Sinescu este de părere că în cazul Colectiv, lucrurile au fost din nou exagerate, referindu-se la îngrijirea victimelor din spital. Sinescu subliniază că în situații similiare în SUA și Olanda mortalitatea a fost de până la 80 %. Doctorul spune că infectarea unor arsuri așa cum a fost în cazul victimelor de la Colectiv nu putea fi evitată. Mai mult decât atât, au existat complicații și cu arsurile căilor respiratorii. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel