EXCLUSIV  Cazul Dan Condrea: Teorie a conspirației, DISTRUSĂ

În mașina lui Dan Condrea nu a fost nu a fost găsită nicio urmă de sânge.

În acest context, una dintre întrebările apărute în spațiul public și-a găsit răspuns: de ce nu a fost găsit sânge pe scaunul șoferului?

"Omul nu a murit înjunghiat. A zburat prin geam, la câțiva metri de mașină, de aceea nu era sânge în mașină. Dacă a fost proiectat prin geam, cum să fie sânge în mașină? Admițând că a fost tăiat în șocul respectiv, deși nu prea se putea, cât sânge poate curge când un om trece cu viteza de 150 km/h prin sticlă? Distanța pe care a parcurs-o din scaun afară a fost parcursă într-o secundă. Cât sânge să pompeze inima chiar și dacă era rană deschisă? În mașină sunt obiecte rotunjite. Victima a suferit răni interne, au fost dilacerate organe, s-a rupt coloana vertebrală, splina, ficatul, creierula fost zdrobit de cutia craniană. Dar, fiind aruncat prin geam, eventualele sângerări au avut loc în afara mașinii. În cockpit nu ai în ce să te tai", a spus un expert în medicină legală pentru DC News.

[citeste si]

Ancheta în cazul accidentului în care a murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, continuă. Poliţiştii au fost şi luni la locul accidentul de unde au ridicat probe. Dosarul a fost preluat de Parchetul General, de acelaşi procuror care anchetează şi dosarul dezinfectanţilor diluaţi din spitale. Condrea urma să se prezinte luni la Parchet pentru a fi pus sub urmărire penală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel