Cazul Cristescu, soții bătuți la Pitești. PREGĂTIRE ATAC, semne de întrebare

La o săptămână de la atacul brutal care a avut loc acasă la soții Camelia și Ovidiu Cristescu, semnele de întrebare au rămas. Nimeni nu știe cine este atacatorul care a distrus familia din Pitești.

Psihologul Mirela Zivari, invitată la România TV, a semnalat câteva lucruri importante legate de pregătirea atacului în cazul soților Cristescu care ar putea ridica semne de întrebare.

"Faptul că Ovidiu Cristescu nu a sunat imediat la 112 și a urcat-o imediat pe soția lui în mașină pentru a o duce la spital nu pare a fi un indicator în ceea ce privește ascunderea adevărului. M-aș întoarce la ceea ce ar fi însemnat pregătirea atacului. Chiar dacă este o zonă destul de izolată a Piteștiului, văzând din exterior felul în care arată casa, mă gândesc că în gândirea prealabilă a atacului, te poți duce cu gândul că acea persoană din casă ar putea să aibă arme. Așadar, ora și felul în care intri în casă sunt foarte importante. Atacul pare destul de nepregătit. Era seară, erau luminile aprinse, nu avea cine știe ce obiecte care să-l ajute pentru a anihila 'inamicul'", a spus psihologul Mirela Zivari. 

Femeia care a fost lovită cu un lemn, chiar în creștetul capului, se află și acum în stare gravă la spital. Ea se află în comă la secția de terapie intensivă a Spitalului Universitar din București. A fost transportată acolo cu un traumatism cerebral sever.

VEZI ȘI: Cazul Cristescu, milionarul bătut în Pitești. Mihai Untaru răstoarnă ipoteza atacului la comandă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel