Cazinoul din Constanţa, deschis pentru arta contemporană

Foto: Facebook Cazino Constanța
Foto: Facebook Cazino Constanța

Arta contemporană îşi face casă la Cazinoul din Constanţa. În weekendul acesta în clădirea istorică va avea loc expoziţia: „ Sincronic 2016 – Practici colaborative în arta contemporană".

Evenimentul de la Cazino Constanța va începe vineri, de la ora 18.00, şi se va sfârşi duminică. 


La expoziţie vor expune artiştii: Gheorghe Fărcașiu, Georgiana Cozma, Lucian Țăran, Oana Florică, Liliana Marin, Elena Ilash, Iulian Vîrtopeanu, Simona Antoniu, Vasile Filip, Iliya Yancov, Matei Dumitrescu, dar şi artişti multimedia, Goran Mihailov, Radu Tancău, Andrei Stoian, Marian-Mina Mihai, Radu Fulga.


„Această a doua etapă a proiectului SINCRONIC ce pune în scenă, în perioada 21 – 23 octombrie 2016, în incinta Cazinoului Constanța, în formula unei instalații multimediale, rezultatele laboratorului de lucru în fabrică, la care publicul este provocat să participe. Artistul se pune în scenă performându-și propriul rol de artist-autor al lucrării din fața publicului, mediind astfel un al doilea strat al practicii colaborative, de data aceasta cu vizitatorul", scriu organizatorii.


Cazinoul este una din cele mai cunoscute clădiri din România. Clădirea a fost inaugurată în 1908, dar în prezent este în paragină şi nu se poate face accesul în interior.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel