Caz şocant. Fetiţă de patru ani bătută cu bestialitate de educatoare

Caz şocant la o gradiniţă din judeţul Dolj. Părinţii unei fetiţe de numai patru ani o acuză pe educatoare că ar fi bătut-o pe micuţă până ce a început să îi curgă sânge din ureche. 

Rudele fetei au cerut ajutor pe facebook. În postarea de pe internet, o mătuşă a povestit cu lux de amănunte cum fata ar fi fost agresată frecvent de educatoare. Mai mult decât atât, ar fi încercat să vorbească cu cadrul didactic, însă fără succes.

Share ‼️‼️Va rugam sa ne ajutati,suntem disperati Buna ziua,numele meu este Chitu Simona,sunt din Craiova si am o nepotica de 4 ani Chitu Daria Giorgiana care este la gradinita in comuna Cetate sat Fantana Banului,judetul Dolj la doamna educatoare Anghel Maria. De cand a inceput gradinita nepotica mea se plange ca doamna educatoare se comporta foarte urat cu ea si o loveste de cate ori are ocazia,am incercat sa vorbim cu dansa in repetate randuri,am rugato sa nu o mai loveasca insa aceasta ne-a ignorat total,ba chiar ne-a vorbit sfidator si urat. " se arată în postarea de pe o reţea de socializare.

Pe 29 septembrie însă, lucrurile s-au agravat. Fetiţa ar fi fost lovită cu bestialitate, până la sângerare. 

 Ieri cand fratele meu a mers sa-si ia fetita de la gradinita a gasit-o plina de sange pe fata,doamna educatoare o batuse foarte rau a lovito cu palmele peste fata si urechi pana a inceput sa-i curga sange din ureche. Am intrebat fetita ce a patit si a zis ca doamna a lovito rau pentru ca nu a stiut sa deseneze un cocosel. Fetita este traumatizata nu mai vrea sa mearga la gradinita,am incercat sa vorbim cu domnul Director,au venit si cei de la protectia copilului insa nu se vor lua masuri deoarece sunt colegi prieteni rude intre ei. Acum o sa incerc sa merg la inspectoratul scolar dolj,dar ma indoiesc ca acestia vor lua masuri. Va rog sa ne ajutati sa se faca dreptate,nu vrem nimic decat ca doamna educatoare sa fie demisa astfel incat sa nu se mai repete incidentul si cu alti copii. Va multumesc!!" şi-a continuat femeia postarea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel