Caz REVOLTĂTOR. Dana Grecu, către primar: ”Pe ce lume trăiți?”. Radu Tudor: ”Am tăcut până acum!”

O femeie din Maramureș, Maria Lavăr, a venit în București și a dormit în gară pentru ca astăzi să fie prezentă în emisiunea ”La Ordinea Zilei” de la Antena 3. A fost ultima șansă a femeii, mamă a opt copii. Femeia nu putea intra în posesia hectarelor sale de teren, pentru că fuseseră concesionate unui influent om de afaceri, care chiar a amenințat-o cu moartea, cu martori. 

Deși de cinci are o hotătâre judecătorească definitivă, Maria Lavăr, din Maramureș, nu reușește să intre în posesia terenului său. 

[citeste si]

Primarul din Repedea, Ioan Necolaicioc, a intrat în direct la Antena 3, spunând argumente ciudate, vorbind despre două contracte. E drept, acesta este primar din iunie 2016. Dana Grecu i-a spus primarului că ”e groasă situația”, iar acesta a răspuns ”știu”. ”Intrați în legalitate că mor oamenii cu zile în țara asta și dvs. stați și vă uitați la documente și le învârtiți după cum vă este interesul. În țara asta, vor să trăiască și oamenii care nu au pile, înțelegeți? Trebuie să trăiască și ei!” a strigat Dana Grecu. ”Marți avem ședință de Consiliu Local, mă duc în fața lor, am spus la domnu` secretar să pregătească toată documentația, înțelegi?” a răspuns rapid primarul, ca și când totul se poate rezolva din senin, nefiind nicio problemă, după o apariție la Antena 3. El a adăugat ”marți se va rupe toată situația, de miercuri doamna Lavăr va primi...”. 

”Vorbim de proprietate, care e un drept sacru, aveați obligația legală să executați de îndată această soluție a instanței de judecată. Nu încercați să manipulați. Ar fi cazul să vă revizuiți comportamentul, aici e un caz clasic de abuz în serviciu în formă continuată”, i-a spus Dumitru Coarnă, președintele SNPPC. 

”Niște mizerii!”

Când a venit executorul judecătoresc pentru ca Maria Lavăr să intre în posesia terenului, primarul a invocat o ședință cu consilierii, ca să dezbată în ședință. ”A doua am covocat Consiliul Local și dl executor nu mi-a mai răspuns”, a spus primarul. ”Dle primar, pe ce lume trăiți? Dvs. credeți că oamenii pot avea zile la ei așa? Niște mizerii!”, i-a spus Dana Grecu. Primarul a argumentat: ”ăla e un bun al comunei, nu poți singur fără Consiliul Local”. Dana Grecu i-a atras atenția: ”Dle primar, e o hotărâre judecătorească, ce tot spune despre Consiliul Local? Este o mizerie! Eu vă înțeleg presiunile sunt uriașe.” Ecaterina Andronescu i-a spus primarului că pentru el consecința e penală. 

”Am tăcut până acum!”

Radu Tudor a spus, după întreaga discuție: ”Dacă prefectul sau președintele CJ constată că se încalcă legea la Consiliul Local, le face plângere. Am tăcut până acum! Nu spune la televizor că o să se rezolve, că o să vorbească el la Consiliul Local. Asta nu e o poveste cu o să se rezolve, în care ne spune el că intervine prin niște mecanisme mai puțin transparente pentru că doamna a fost la Antena 3. Ei acum aplică legea de frică”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel