Caz șocant. Virgină și însărcinată. Povestea tinerei

Familia în care s-a întâmplat acest fapt uluitor nici măcar nu este creștină, cu toate că pe Christmas Island, 11% din locuitori sunt creștini.

Povestea este absolut incredbilă și, dacă nu ar exista o explicație medicală, te-ar pune cu adevărat pe gânduri.

Pentru că sursele de venit nu sunt foarte multe pe insulă, soțul, pe care îl vom numi J., s-a hotărât să plece în Australia, pentru un contract de muncă de 6 luni. Plecarea lui J. a avut loc exact a doua zi după nuntă (și după noaptea nunții).

Surpriza a venit câteva săptămâni mai târziu când soția, să o numim R., a constatat că a rămas însărcinată. Vizita la medicul de pe insulă avea să o dea peste cap. Tehnic, era...virgină, dar însărcinată. În urma singurului contact sexual pe care îl avusese cu soțul ei, femeia nu fusese deflorată dar, în schimb, rămăsese însărcinată.

Cazul, deși foarte rar, are o explicație medicală. R. avea himenul elastic, ceea ce a făcut ca, în urma contactului sexual (fără sângerare), acesta să revină la forma inițială, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Citește și: Numele unei insule din Canada care face femeile să roșească

Pentru familia celor doi soți și pentru membrii comunității lor întâmplarea fără precedent a fost luată ca un semn divin. Chiar și la întoarcerea lui J. pe insulă, ei au fost sfătuiți să evite contactele sexuale, până la venirea pe lume a pruncului, nu din motive medicale, ci pentru a nu îi supăra pe zeii care le guvernează viața spirituală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel