Urmărește emisiunea live


Catedrala Mântuirii Neamului, scoasă la vânzare. Patriarhia Română: Este un anunț fals

Catedrala Mântuirii Neamului a fost scoasă la vânzare pe un site specializat, anunțul conținând o galerie foto, prețul cerut și datele de contact ale Patriarhiei Române. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei afirmă însă că este vorba de un anunț fals, iar dacă va fi cazul, se va apela la instanță.

Anunțul potrivit căruia Catedrala Neamului se vinde a fost vizualizat într-un timp scurt de mii de oameni, relatează b1.ro. În anunț se preciza că prețul cerut este de 500 de milioane de euro.

Însă, părintele Constantin Soica, purtător de cuvânt al Patriarhiei Române, susține că este vorba de un anunț fals.

În cadrul unei intervenții telefonice la B1 TV, acesta a declarat: "E vorba de un anunț fals și care a fost postat probabil cu scop de denigrare. Telefonul a fost postat de pe site-ul Patriarhiei. În urmă cu trei ore Patriarhia a adresat o scrisoare administratorului site-ului, o scrisoare de protest și sperăm ca acel anunț să fie șters, așa cum precizează secțiunea termeni și condiții. Există și o cale legală de acționare, dar sper să nu se ajungă acolo. Pe de altă parte, mai există o supoziție a încercării acestui site de a-și face publicitate", a precizat părintele Constantin Soica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel