Catedrala Mântuirii Neamului. Cum va arăta in interior, când va fi gata

Patriarhia Română a dat publicităţii mai multe imagini în care se vede cum va arăta Catedrala Mântuirii Neamului în interior, atunci când lucrările la acest ansamblu arhitectural vor fi finalizate.

Imaginile prezentate pe site-ul catedralaneamului.ro relevă spațiile interioare deosebit de generoase ale construcției, unde ar urma să încapă chiar și 5.000 de persoane. 

Catedrala Neamului, cel mai mare lăcaş de cult din România, va surprinde prin grandoare şi va depăşi chiar şi Casa Poporului ca înălțime, fiind vizibil din orice punct al Capitalei, scrie b365.ro.

Spaţiul liturgic principal de la parter este completat de două săli polivalente în subsol, plus galerii şi spaţii expoziţionale cu circuit de vizitare la nivelurile superioare. Ansamblul arhitectural ce se construieşte în Dealul Arsenalului cuprinde, pe lângă Catedrala Mântuirii Neamului, şi patru centre socio-culturale purtând numele sfinţilor apostoli Andrei, Petru, Pavel şi Luca.

În plus, Catedrala Mântuirii Neamului va avea și apartamente de protocol pentru preoţi, heliport, dar şi adăpost antiatomic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel