Cătălina Ponor: "Politica e o meserie murdară"

catalina-ponor
catalina-ponor

Deși cu o zi în urmă, purtătorul de cuvânt al PSD Constanța, Titus Dobre, a anunțat că gimnasta Cătălina Ponor se alătură partidului pentru alegerile parlamentare, sportiva a spus tocmai opusul.

Gimnasta a declarat că în urmă cu câteva zile președintele PSD Constanța, Felix Stroe, i-a făcut o oferta sportivei, iar aceasta și-a luat un răgaz pentru a le da răspunsul. Ponor susține că reprezentanții PSD au făcut anunțul fără a se consulat cu ea pentru că "probabil au considerat că răspunsul este pozitiv".

Gimnasta mai spune că i-a anunţat pe liderii PSD joi seară, după ora 23.00, că nu acceptă oferta de a candida.

"Nu voi face politică, nu e pentru mine. Se spune că e o meserie murdară şi nu vreau să-mi arunc numele în aşa ceva, după ani de zile de muncă în gimnastică pe propriile eforturi şi sacrificii. Dacă eram într-o ţară civilizată, cu politică normală, probabil merita să o fac. Sunt interesată de sport, nu de politică şi vreau să-mi păstrez numele curat. Nu aveam cum să fac bine două lucruri - în gimnastică este un program, probabil la PSD se dorea alt program şi ajungeam să nu mai fac bine nimic. Voi continua cu gimnastica, atât de mult cât îmi va permite sănătatea", a declarat Cătălina Ponor, vineri, într-un interviu acordat News.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel