Cătălin Striblea, reacție după ce instanța a admis cererea de eliberare a lui Gică Popescu

Cătălin Striblea, jurnalist B1 TV, apreciază, în contextul în care magistrații Judecătoriei Sectorului 4 au decis, luni, punerea în libertate condiționată a lui Gică Popescu, deși decizia nu este definitivă, atitudinea pe care a adoptat-o fostul căpitan al naționalei de fotbal în toată această perioadă dificilă din viața sa. 

"Gica Popescu a trecut cu mai multa demnitate prin pedeapsa pe care a primit-o, decat mai toti sefii fotbalului si decat multi dintre politicieni. A inteles ce a gresit inca inainte de a fi condamnat, a tacut si nu s-a victimizat. Ma bucur ca poate iesi de acolo si cred ca a depasit cu putere o perioada dificila din viata sa. Sper sa redevina un model, cum a fost, si sper ca noi sa avem ingaduinta de a-i permite să facă acest lucru. Si ca sa fiu clar, mai e recursul la mijloc. Dar cred ca va castiga", a scris, luni, pe Facebook, jurnalistul Cătălin Striblea.

Magistrații Judecătoriei Sectorului 4 au decis, luni, punerea în libertate condiționată a lui Gică Popescu, după ce acesta a executat mai bine de jumătate din pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile, primită în dosarul transferurilor de jucători. Fostul căpitan al naționalei de fotbal speră să fie alături de familie când își aniversează ziua de naștere, pe 9 octombrie.

Decizia nu este definitivă, ea putând fi contestată la Tribunalul Bucureşti, care în final va dispune cu privire la eliberarea condiţionată. 

Citește și: Gică Popescu va fi pus în libertate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel