Cătălin Predoiu: Punem câinii pe Ponta și Teodorovici dacă...

Premierul desemnat la PNL,  Cătălin Predoiu,  a cerut, sâmbătă, lui  Victor Ponta şi ministrului Eugen Teodorovici să elaboreze un program de reforme care să poată face aplicabil Codul fiscal, afirmând, în contextul în care liberalul a primit cadou de ziua sa un câine, că în caz contrar va "pune câinii pe ei".

"Le cer public domnului Ponta şi domnului Teodorovici să înceapă rapid să elaboreze un program de ajustare a cheltuielilor publice în administraţie. Dânşii au spus că pot face aplicabil Codul fiscal ajustând cheltuielile. Vrem să vedem şi noi acest program", a declarat prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu, la Gura Humorului, după şedinţa BPN al PNL.

Predoiu a mai susţinut că Executivul "a făcut praf companiile de stat", lăsându-le îndatorate şi cu probleme sociale nerezolvate.

Citește și: SPP de Bucovina, cadou inedit pentru Cătălin Predoiu, de la Gheorghe Flutur

"Este obligaţia Guvernului. De asemenea, îi cer domnului Ponta să prezinte rapid un plan de reformă, de privatizare, de restructurare, de listare la bursă a companiilor cu capital de stat. A făcut praf companiile de stat, le-a lăsat căpuşate, înglobate în datorii, cu probleme sociale nerezolvate. Acolo este o gaură neagră a economiei naţionale. Altfel, punem câinii pe ei, că acum avem câini", a mai spus Cătălin Predoiu.

Cătălin Predoiu a împlinit 47 de ani pe 27 august şi şi-a serbat aniversarea la Gura Humorului, acesta  primind în dar de la colegi un câine ciobănesc bucovinean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel