Cătălin Predoiu, lui Victor Ponta: Să aniverseze cei trei ani de ghinion pentru țară în curte la Oltchim sau Arpechim

Reacție dură din partea unui lider liberal, după ce premierul Victor Ponta i-a invitat pe toţi parlamentarii care au votat, în 2012, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ungureanu, să participe, astăzi, la Palatul Parlamentului la un eveniment dedicat acestui moment.

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, critică, într-o postare pe Facebook, decizia premierului Ponta de a celebra trei ani de la căderea Guvernului Ungureanu, printr-o "chermeză la Parlament".

În plus, liderul liberal îi sugerează premierului Ponta o altă modalitate de a-și aniversa "cei trei ani de ghinion pentru România".

"Pentru că nu a redus TVA la 20% din aprilie, aşa cum a miniţit o întreagă naţiune, Ponta face în schimb o chermeză la Parlament. Între timp, Teodorovici se lamentează din poziţia de ministru de finanţe, că nu înţelege de ce pe primul trimestru guvernul din care face parte nu a cheltuit 2 miliarde de lei. Îi sugerez lui Ponta să nu mai facă atâtea chermeze cu baronii şi parlamentarii PSD, ci să-i invite la masă pe cei 1 milion de oameni cărora le-a promis locuri de muncă acum trei ani şi i-a lăsat cu buza umflată. Alternativ, îl invit să-şi aniverseze cei trei ani de ghinion pentru România în curte la Oltchim sau Arpechim", a scris, luni, pe contul său de socializare, fostul ministru al Justiției.

Victor Ponta, despre PNL şi votul contra Guvernului MRU: Doar comuniştii şi naziştii au rescris istoria

Premierul Victor Ponta i-a invitat pe toţi parlamentarii care au votat, în urmă cu trei ani, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ungureanu, să participe luni, la Palatul Parlamentului, la un eveniment programat pentru ora 18:00, cu tema "3 ani de la începutul sfârşitului regimului Băsescu-MRU-Predoiu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel