Cătălin Predoiu, lui Victor Ponta: L-ai săpat până la capăt pe Năstase

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a oferit, miercuri, o replică directă extrem de dură la adresa premierului Victor Ponta, după ce acesta s-a declarat uimit să vadă "un individ, pe care Tăriceanu l-a pus ministru", înjurându-l pe actualul președinte al Senatului "mai ceva ca la stadion".  

Într-o postare pe Facebook, premierul din umbră desemnat al PNL, Cătălin Predoiu, îi transmite liderului PSD, Victor Ponta, că este mai rău decât un șarpe, un om lipsit de valori, opinii și principii, acuzându-l, totodată, că deși nu l-a criticat niciodată deschis pe Adrian Năstase, l-a bârfit și l-a săpat până la capăt.

"Fără să mă numească, dar trimițând indubitabil la persoana mea, Ponta mă face "mizerabil" pentru că l-am atacat pe Tăriceanu care "m-a făcut ministru".
Eu ii spun direct lui Ponta: mizerabil e să furi intelectual, să te împăunezi cu munca altuia, să iți minți propriul popor.
Firește că nu poți înțelege, Ponta, cum poți să iți critici direct un fost coleg, pentru că tu nu ai valori, opinii și principii! Când e să ai opinii și să votezi ca deputat, te dai premier. Când e să ai opinii și să decizi ca premier, te dai deputat!
Eu îl critic pe Tăriceanu pentru că nu face bine ce face și este și aceasta o forma de respect, Ponta! Tu nu l-ai criticat niciodata deschis pe Năstase, în schimb l-ai bârfit pe la toate colțurile si l-ai săpat până la capăt, Ponta!
Spre deosebire de tine, Ponta, șarpele e o viețuitoare cu demnitate: are totuși o coloană vertebrală, chiar dacă foarte flexibila! Cât despre "facerea miniștrilor", sunt convins, Ponta, că Tăriceanu nu m-ar fi propus ministru, dacă aș fi fost un plagiator.
Nu te amesteca în chestiunea asta, Ponta, și nu-ți face griji, Tăriceanu pe care l-am atacat ieri măcar a avut o meserie si o afacere, lucruri care-ți vor fi întotdeauna peste mână!", a scris Cătălin Predoiu, în urmă cu puțin timp, pe Facebook.

Victor Ponta, despre moțiunea de cenzură a PNL: Probabil nu va fi depusă pe 5 iunie

Ce a declanșat reacția vehementă a lui Predoiu 

Reacția liderului liberal survine după ce premierul Victor Ponta a declarat că scrisoarea transmisă de Călin Popescu Tăriceanu președintelui Klaus Iohannis pentru demiterea procurorului-şef al DNA şi a preşedintelui ÎCCJ reprezintă o bătălie pe care liberalii conduşi de acesta o poartă în mod elegant, primind însă în schimb înjurături şi expresii de uşa cortului de la PDL-işti.

"E un gest politic, pentru că preşedintele ţării, şi dacă ar vrea, nu poate schimba magistraţi din funcţie, dar este o bătălie pe care liberalii reprezentaţi de Tăriceanu o poartă în mod elegant şi la care primesc înjurături şi tot felul de expresii de uşa cortului de la pedelişti, în special de la pedeliştii pe care Tăriceanu i-a numit miniştri. Mă gândeam că nu mă mai uimeşte nimic în politică, dar să văd un individ, pe care Tăriceanu l-a pus ministru, înjurându-l mai ceva ca la stadion e încă o surpriză, nu mă aşteptam ca mizeria să fie atât de mare", a spus Ponta.

Cătălin Predoiu îi cere demisia lui Călin Popescu Tăriceanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel