Cătălin Predoiu, lovitură neașteptată pentru Klaus Iohannis

Prezidențiabilul PNL, Klaus Iohannis, a primit o lovitură din partea prezidențiabilului PDL, Cătălin Predoiu în contextul alegerii candidatului ACL pentru Președinție. 

Cătălin Predoiu susține că sondajele pentru alegerea prezidențiabilului trebuie reluate până la 1 septembrie. 

"Cred că aceste sondaje trebuie reluate la un moment dat. Este normal să facem o măsurătoare o dată pe lună. Sunt voci chiar în PNL care susțin că trebuie să reluăm sondajele. Situația s-a mai clarificat. Adversarul a fost desemnat: Victor Ponta. Trebuie să luăm în calcul şi modul în care se va desfăşura campania, ce candidat îşi doresc românii. Noi, PDL, facem deja o cercetare pe această temă. Trebuie să avem şi o anticipare a următoarelor confruntări directe între Victor Ponta şi candidatul nostru", a declarat Cătălin Predoiu, potrivit EvZ

În cazul în care scenariul lui Cătălin Predoiu se respectă ar putea fi o lovitură pentru Klaus Iohannis. Din candidat, peste o lună ar fi... detronat.

"Eu nu vorbesc despre o persoană anume. Eu nu vreau să văd că pierdem alegerile prezidenţiale. Vă spun din perspectiva unui membru PDL şi a unui cetăţean care nu vrea să trăiască într-o ţară condusă de domnul Ponta. Dacă eu voi simţi că domnul Iohannis are cea mai bună şansă, o să spun: «Bun, domnule Iohannis, mergi dumneata». Nu este o jucărie, nu este o decizie uşoară. Este o decizie pentru electoratul nostru şi pentru cetăţenii care nu par- ticipă la viaţa politică. Mulţi dintre ei nu-l vor pe domnul Ponta. Repet: nu lămuresc problemele referitoare la candidatura domnului Iohannis. Eu îmi lămuresc propria-mi candidatură", a mai spus prezidențiabilul PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel