Cătălin Predoiu, despre propunerea lui Liviu Dragnea: "O ticăloșie politică"

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, cataloghează drept "o ticăloșie politică" propunerea lansată, vineri, de vicepremierul Liviu Dragnea.

Candidatul desemnat de ACL pentru funcția de prim-ministru, califică drept o "ticăloșie politică" propunerea lui Liviu Dragnea ca pentru o perioadă de două săptămâni să existe posibilitatea ca aleșii locali să își aleagă partidul fără să își mai piardă mandatul.

"Vrea ordonanță de urgență prin care să fure primarii altor partide, lăsându-i 'să opteze' pentru PSD fără să-și piardă mandatul, invocând ipocrit nevoia de stabilitate în comunitățile locale. Acest act normativ ar surveni unor practici pe care deja PSD și UNPR le desfășoară în provincie, fac presiuni asupra primarilor PDL și PNL, pentru a se înscrie în Asociația UNPR", a declarat Cătălin Predoiu, într-un comunicat citat de Agerpres.

Prim-vicepreședintele PDL arată că o asemenea inițiativă ar reprezenta o "încălcare flagrantă a votului cetățenilor și o pervertire a voinței lor politice".

"Ne îndreptăm cu pași rapizi către o democrație 'originală' administrată de semidocți prețioși cu titluri și averi fabuloase", conchide Cătălin Predoiu.

Citește și: Dragnea cutremură scena politică. Lovitură înainte de alegerile prezidențiale 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel