CĂTĂLIN MĂRUȚĂ, către OANA ROMAN: Ai uitat că încasai bani de la emisiunea mea?

Relația de prietenie dintre OANA ROMAN și CĂTĂLIN MĂRUȚĂ se pare că a luat sfârșit. Acuzat  de OANA ROMAN că un reporter de la PRO Tv a filmat nunta, fără acordul acesteia, CĂTĂLIN MĂRUȚĂ i-a răspuns Oanei în termeni duri. "Ai uitat că ieri-alaltăieri încasai bani de la emisiunea mea?", a afirmat realizatorul PRO Tv.

OANA ROMAN. "Văd că Dl Măruță nu se dezminte și îmi arată că e și mincinos! CĂTĂLIN MĂRUȚĂ minți cu nerușinare! Nu l-am invitat pe (...) în calitate de reporter și nici pt că vroiam să rămân în relații bune cu Proul pt că nu ne certaserăm! (..) a fost invitat ca prieten, pentru că ne știm de 10 ani, cu mult înainte să lucreze la Pro! Nu mi-a cerut nici o secundă acordul să filmeze cu tel și nu a filmat cu telefonul ci cu o cameră mică profesionistă pe care o avea la rever!", a scris OANA ROMAN pe Facebook.

Citește și: Oana Roman, SCANDAL cu Cătălin Măruță, după nuntă

Răspunsul lui CĂTĂLIN MĂRUȚĂ a venit cu promptitudine, pe aceeaşi reţea de socializare: "Ea si-a dat acordul verbal ca el sa filmeze cu telefonul mobil anumite momente. Chiar si la eveniment, cand l-a vazut, ea i-a precizat ca e in regula sa filmeze cu telefonul. Mi-as fi dorit sa pastram o relatie civilizata si in continuare si sa nu fim ipocriti, dar vad ca de dragul contractului cu cealalta televiziune, ea se eschiveaza si ne acuza in public pe mine si pe colegii mei de furt si de imoralitate. Cred ca imoral e insa gestul ei, de a nu isi asuma anumite decizii cand este pusa intr-o situatie incomoda. Vorbeste atat de urat despre emisiunea pe care o prezint si postul pe care e difuzata incât abia îţi vine să crezi că ieri-alaltăieri încasa bani de aici si se declara fana noastra. Afacerile sunt afaceri, aşa e, Oana ?".

Citește și: Oana Roman a copiat-o pe Kate Middleton. Iulia Albu: Modelul e mai mult decât inspirat

CĂTĂLIN MĂRUȚĂ. Prezentatorul de la Pro TV a revenit două ore mai târziu pentru a aduce noi lămuriri: "Oana Roman insistă şi crede ca daca scrie pe Facebook ce vrea devine adevărat. Sunt nevoit se pare să revin cu explicaţii: colegul meu reporter pe care l-a invitat la nunta nu a filmat cu o cameră "la rever". Cred că Oana a văzut prea multe filme cu James Bond. Colegul meu nu e însă 007 şi a filmat cu un telefon, (ca multi alţi invitati, unii de la alte televiziuni) după cum se vede şi după calitatea imaginilor. În rest... Numai de bine. Casa de piatra!", a mai scris CĂTĂLIN MĂRUȚĂ pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel