Ivan: Macovei, o nouă mișcare DEVASTATOARE pentru România

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan subliniază că Monica Macovei, europarlamentar PDL, face în continuare rău României, dovadă stând ultimul gest a politicianului PDL. 

"Monica Macovei continuă să aducă mari deservicii României, acuzându-l în mod nefondat pe Martin Schulz, fostul președinte al Parlamentului European, de blocarea unei investigații penale în România. Legislativul european a explicat, într-un comunicat de presă, de ce reprezentanta PDL, Monica Macovei, greșește prin aceste acuzații. Stilul agresiv de procuror comunist al Monicăi Macovei, care a ajuns deja să fie binecunoscut atât în țară, cât și la Bruxelles, continuă să facă rău imaginii noastre în Europa.

Puțină lume o mai bagă în seamă pe Monica Macovei, după ce a lansat atât de multe minciuni și dezinformări în Parlamentul European, însă modul în care duce lupta politică a PDL și a lui Traian Băsescu în afara țării afectează imaginea noastră, a tuturor.

Potrivit Monicăi Macovei, toți sunt corupți, infractori și trebuie arestați, inclusiv înalți oficiali europeni, numai oamenii din jurul lui Traian Băsescu sunt imaculați, sprijină independența Justiției și respectă legea. Odată cu posibilul caz de trafic de influență Băsescu-Bercea Mondial, s-a văzut foarte clar cât de «curați» sunt oamenii din jurul președintelui, cum un fost candidat al PDL este acuzat că intermedia șpaga și cât de dubioase sunt cercurile lui Traian Băsescu", afirmă europarlamentarul Cătălin Ivan, purtător de cuvânt al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel