Cătălin Ivan dă cărțile pe față despre suspendarea lui Klaus Iohannis

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan susține că președintele Klaus Iohannis este în imposibilitatea de a reprezenta corect România. 

Cătălin Ivan a spus, la RFI, despre declanșarea procedurii de suspendare a președintelui Klaus Iohannis: "Avem un preşedinte de stat cu mari probleme în justiţie, condamnat, găsit vinovat, cu acte false, a beneficiat de o casă care nu era a lui şi a câştigat sume fabuloase de bani. Astea sunt probleme grave în justiţie. Acest preşedinte ne reprezintă la nivel internaţional. Cu ce credibilitate, puteţi evalua şi dvs.. Dacă e momentul să demitem preşedintele acum, e o decizie foarte dificilă, pentru că trebuie să evaluezi cu ce costuri faci acest lucru şi pe plan internaţional şi în plan intern. Avem un preşedinte aflat în imposibilitatea de a reprezenta corect România în plan extern şi cred că şi în plan intern credibilitatea sa a scăzut foarte mult".

Întrebat dacă ar fi acesta un motiv de suspendare, el a răspuns: "În alte ţări, preşedinţii au plecat din funcţiile pe care le aveau pentru mult mai puţin. Puteţi să luaţi la nivel european cazuri de preşedinţi care şi-au dat demisia pentru foarte puţin, comparativ cu situaţia în care se află preşedintele României". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel