CATĂLIN IVAN, candidatură PSD. "Sunt cel mai puternic contracandidat al lui Ponta"

Sâmbătă seara, europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan, a reiterat ideea că va candida la Congresul din 2015 pentru funcția de președinte al social-democraților.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Imagini SENZAȚIONALE cu Băsescu. CUM A APĂRUT ÎN PRESĂ

"Sunt cel mai puternic contracandidat al lui Victor Ponta. Sunt cel mai puternic pentru că sunt singurul. O spun fără falsă modestie. Nu și-a mai anunțat nimeni candidatura", a zis Cătălin Ivan. 

"Părerea mea despre Victor Ponta o repet: Este un premier foarte bun. Ar fi fost un președinte de partid foarte bun, dacă nu am fi preluat guvernarea în 2012. Atunci a fost momentul când nu s-a mai ocupat atât de mult de partid. În fine, este un capitol închis. Un proiect a luat sfârșit. Capitolul prin care Victor Ponta ar fi trebuit să câștige Președinția s-a încheiat cu un eșec. A cui este vina și de ce am ajuns aici... sunt întrebări care își vor găsi răspunsul ulterior, într-o analiză internă. Victor Ponta este un om politic tânăr care poate să aibă viitor în continuare", a mai zis Cătălin Ivan la Realitatea TV.

"Eu la PSD am trecut prin toate etapele. Am intrat ca simplu membru de partid, ulterior am fost liderul organizației TSD la Iași, vicepreședinte la nivel de județ la seniori PSD, consilier local, județean, apoi europarlamentar. Cunosc acest partid până în cel mai mic detaliu", a adăugat europarlamentarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel