Cătălin Ivan a aflat în direct că nu mai este lider de grup în PE și nici membru în BPN al PSD. Bogdan Chirieac: O super informație

Europarlamentarul Cătălin Ivan a fost informat, în direct, la Antena 3, că a fost demis. El nu mai este lider de grup al PSD în Parlamentul European și, prin urmare, nici membru în Biroul Permanent Național al PSD.

Gabriela Firea-Cătălin Ivan, atacuri în PSD. "Nu e frumos să întrerupeți o colegă a dumneavoastră... încă"

Alessandra Stoicescu i-a spus, în direct, lui Cătălin Ivan, după o altercație a europarlamentului PSD cu Gabriela Firea, că nu mai este lider de grup al PSD în PE, fiind, Viorica Dăncilă. Prin  urmare, Cătălin Ivan nu este nici membru al BPN.

Cătălin Ivan a spus că "ăsta e un breaking news". Bogdan Chirieac a precizat că "ați aflat în direct. Asta e o super informație. Doamna Firea are proprietatea termenilor. A spus 'încă'". 

Viorica Dăncilă a precizat, printr-un mesaj, că este, într-adevăr lider de grup al PSD în PE, însă nu s-au făcut formalitățile la Bruxelles din cauza campaniei electorale, fapt ce este notat și în CV-ul europarlamentarei PSD. Ulterior, într-o intervenție telefonică, Viorica Dăncilă a precizat că, deși nu a fost făcută schimbarea la Bruxelles, ea a participat în BPN al PSD. "Numirea a făcut-o domnul președinte Victor Ponta. Era prezent și Cătălin Ivan. Această discuție nu trebuia să aibă loc", a spus Viorica Dăncilă.

"A fost acea ședință în care eu am spus că nu vreau nicio funcție la Bruxelles", a spus apoi Cătălin Ivan. El a adăugat că "doamna Dăncilă a refuzat funcția de președinte, ci este vicepreședinte de Comisie la Agricultură (...) Săptămâna aceasta la Bruxelles eu am fost șeful delegației, săptămâna viitoare voi fi la Strasbourg. Toți cei cu vechime în Parlament au această funcție".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel