Cătălin Botezatu, tată la 50 de ani

Cătălin Botezatu a făcut un anunţ bombă chiar la petrecerea dată de prieteni, la aniversarea a 50 de ani, într-un club din Bucureşti. Designerul se pregăteşte să devină tată.

Cătălin Botezatu nu se sperie de vârsta de 50 de ani şi, pentru a arăta că este în continuare tânăr, se pregăteşte să devină tată. A găsit şi femeia căreia să-i facă un copil şi a prezentat-o tuturor, fără a-i dezvălui, însă, identitatea.

Cătălin Botezatu s-a sărbătorit cu mare fast într-un club din Bucureşti, alături de prieteni printre care Ozana Barabancea, Mihai Albu, Tania Budi sau Vica Blochina. Printre invitaţi s-a numărat şi o tânără alături de care Bote a mai fost văzut în câteva rânduri în ultimul an. Modelul Gabriela Prisăcariu s-a arătat dezinvoltă la petrecere, cu toate să printre invitaţi s-au numărat şi foste iubite ale designerului.

[citeste si]

Luând-o de mână, Botezatu a făcut un anunţ care a uimit pe toată lumea: "Ea e mama copilului meu. A zis că darul nu mi-l mai dă că e mama copilului meu. Am făcut şi Revelionul împreună am început anul cu ea, îl termin cu ea. Îi fac un copil. E prea frumoasă să nu-i fac un copil!", a spus Botezatu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel