Cătălin Botezatu răbufnește: Cei care ne conduc sunt frustrați, sunt ipocriți

Celebrul designer Cătălin Botezatu s-a arătat revoltat de situația din politica românească, în special de cazul medicului Andrei Baciu, propus pentru portofoliu de la Sănătate, ulterior scos de pe listă după ce pe internet au apărut poze cu tânărul medic de pe vremea când era manechin.

"Putea să fie oricine în locul lui, meseria de model este o meserie care există și este foarte grea. Hai să nu mai fim ipocriți pentru că toți purtăm chiloți așa cum purta acel băiat care promova o lenjerie intimă. Dacă ar fi să fiu eu critic la adresa Guvernului, Parlamentului aș putea spune că se îmbracă groaznic, se îmbracă extrem de prost pentru niște oameni care reprezintă o țară. Aceia care ne conduc sunt frustrați, sunt ipocriți", a declarat Cătălin Botezatu într-un interviu la Look TV, potrivit romaniatv.net.

Citește și: Andrei Baciu, ministrul top-model al Sănătății, va fi retras din Guvern

"În toate partidele există oameni de care se spun tot felul de lucruri cu iz sexual și nu întotdeauna ortodox. Fiecare face ce vrea cu fardurile din dotare.

Astea sunt numai frustrări. Ne dorim să avem în Parlament numai burtoși care stau și le pocnesc nasturii de la cămașă", a mai spus designerul român.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel