Cătălin Botezatu îi dă sfaturi lui Carmen Iohannis. Ce-i recomandă designerul

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a vorbit, la România TV, despre ținutele lui primei doamne, Carmen Iohannis, căreia îi face mai multe recomandări. 

"Am văzut că Prima Doamnă se îmbracă de la diverse case de modă. Se îmbracă OK, dar e loc de mai bine", spune Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu este de părere că prima doamna ar trebui să se inspire din ținutele lui Jackie Onassis, cea care i-a fost soţie preşedintelui american John Fitzgerald Kennedy: "Dat fiind faptul ca are o prestanță, o ținută frumoasă, un corp frumos. nu este greu să creezi pentru prima doamnă. Dar, categoric, aș crea acele ținute care te duc cu gândul la Jackie Onassis, care este un etalon şi a şi lansat şi un trend de ţinute tip primă doamnă"

Designerul are şi câteva sfaturi pentru Carmen Iohannis despre ce ar trebui să evite şi despre ce ar avantaja-o din punct de vedere vestimentar: "În niciun caz decolteuri, spate gol, rochii tip barcă în partea de sus, apropiate de linia corpului, fluide, de culoare închisă mai ales în acest sezon".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel