Cătălin Bejan, șeful ANP, ar fi distrus documente care l-ar putea incrima

Cătălin Bejan, directorul Administrației Naționale a Penitenciarelor,  este acuzat că a început să distrugă documentele care l-ar putea incrima în ancheta făcută de Corpul de Control al premierului, informează b1.ro.

Cătălin  Bejan ar fi dat o directivă prin care toţi angajaţii au obligaţia să-i prezinte mai întâi lui documentele care urmează a fi verificate de Corpul de Control.

Liderul Sindicatului Agenților din Penitenciare, Sorn Dumitraşcu, a confirmat, la B1 TV, că agenții au primit ordin de la şeful ANP să-i prezinte mai întâi lui documentele care urmează să fie verificate de Corpul de Control al premierului.

[citeste si]

"Recunosc că am primit și noi aceeași informație, pe diverse căi, în principal mail-uri care reclamau lucrul acesta. Sunt persoane care vor să își păstrăze anonimatul. Noi am discutat dacă și cum vom face publice aceste informații. (...) Ancheta, la acest moment, se referă la scandalul scriitorilor din penitenciare. Se încearcă să se vadă cine, câte ore a lucrat, daca activitatea a fost corespunzătoare, dacă procedurile au fost respectate. Probabil că se vor lua în calcul toate documentele de lucru folosite de fiecare deținut. Așa se va vedea dacă acele lucrări au fost realizate așa cum ar trebui", a spus Sorin Dumitrașcu.

Corpul de control al premierului face verificări la Administraţia Naţională a Penitenciarelor, a anunţat Ministerul Justiţiei, în urma publicării  unui număr mare de lucrări ştiinţifice de către condamnaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel