Carmen Marinescu, preşedinta Tribunalului Olt, arestată preventiv pentru 30 de zile

Bercea Mondial a mai făcut o victimă.

Carmen Marinescu, preşedinta Tribunalului Olt, a fost  arestată preventiv pentru 30 de zile. Judecătoarea este acuzată de către procurori de luare de mită, trafic de influenţă şi fals în declaraţii în formă continuată.

Potrivit procurorilor DNA, judecătoarea Carmen Marinescu ar fi primit suma de 200.000 de euro pentru a dispune cercetarea în libertate a lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, dar şi pentru a pronunţa o soluţie favorabilă în judecata acestuia pe fond.

De altfel, în 2011, magistratul a dispus eliberarea lui Sandu Anghel, într-un dosar în care acesta era acuzat de tentativă de omor. Atunci, magistraţii Curţii de Apel Craiova au considerat că există suficiente probe pentru ca Sandu Anghel să rămână în arest.

Citește și: Pavel Abraham: Familia lui Bercea Mondial deține filmări în care apare Traian Băsescu

Sâmbătă au fost arestaţi preventiv şi soţul judecătoarei şi un avocat din Baroul Dolj. Ei sunt acuzaţi de trafic de influenţă şi spălare de bani. Soţul judecătoarei ar fi cumpărat mai multe suprafeţe de teren cu banii primiţi de la Sandu Anghel.

Bercea Mondial este condamnat la opt ani şi nouă luni de închisoare pentru că şi-a înjunghiat un nepot într-un bar, în 2011. În alte două dosare, Sandu Anghel este acuzat de activităţi de spălare de bani şi evaziune fiscală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel