Carmen Iohannis, noi dezvăluiri. "Știe ce vrea și am avut discuții cu dumneaei înainte"

Andreea Tincu, cunoscută în presă drept al patrulea designer al soției președintelui - a vorbit despre cum a ajuns să colaboreze cu Carmen Iohannis.

"Creez ținute de acest gen de foarte mulți ani și mi-am dorit să îmi văd creațiile pe doamna Carmen Iohannis, deoarece este Prima Doamnă în stat, este soția unui Președinte european și consider o onoare să poarte ținutele vestimentare semnate Andrea Tincu. Nu este vorba doar de mine, ci inclusiv de fetele din atelier, inginera care le proiectează, toate suntem mândre de acest proiect. Știam care sunt ocaziile și locul unde vor fi purtate", a spus Andreea Tincu într-un interviu pentru 24life.ro.

"Doamna Carmen Iohannis știe ce vrea și am avut discuții cu dumneaei înainte să desenez. Modalitatea mea de lucru este foarte simplă. După ce aflu ce culori îi plac celei pentru care creez, stilul, anumitele particularități fizice, desenez mai multe variante, dintre care doamna – în cazul de față Carmen Iohannis – alege ceea ce îi place. Regulile le cunoșteam, deoarece mă documentez înainte de a începe un proiect", a mai spus designerul.

CITEȘTE ȘI: Informație bombă despre Carmen Iohannis. Dezvăluire făcută de o apropiată de-a sa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel